Waarom maatwerk?

Weet je geen raad met je zitproblemen? Biedt de huidige rolwagen met zitvoorziening niet voldoende zitkwaliteit en zijn er klachten? Lewis Ortho biedt hiervoor oplossingen aan. Door het zitten te verbeteren, verhogen wij de levenskwaliteit van de cliënt.

Elke bestaande rolwagen wordt snel en doeltreffend aangepast waardoor de tijd van pijn en discomfort veelal voorgoed voorbij is! Voel je beter door een goede houding, in een op maat gemaakte zitorthese van Lewis Ortho. Door onze moderne materialen en technieken bieden we hoge graad van maatwerk aan onder een discrete vormgeving.


Voordelen voor de cliënt:


Opmeting - Productie - Levering Lewis Ortho

Naservice

Lewis Ortho beschikt over een goed uitgeruste werkplaats waardoor nagenoeg alles gemaakt of gerepareerd kan worden. Afhankelijk van de aard van de productie of herstelling wordt er een afspraak ter plaatse gemaakt, wordt uw hulpmiddel opgehaald of maken we een afspraak in Balen. We zijn trots te kunnen zeggen dat we het overgrote deel van de problemen bij u thuis kunnen oplossen en u zo uw zitorthese niet hoeft te missen!


Zitgarantie

Door middel van drie maanden zitgarantie wordt zekerheid geboden voor een zo hoog mogelijke zitkwaliteit. Als er binnen deze periode vragen zijn of toch problemen ontstaan, worden deze altijd zo goed mogelijk opgelost door Lewis Ortho.


“No cure no pay”

Lewis staat garant voor een kwalitatief hoogwaardig product; de technische garantie geldt voor twaalf maanden. En er wordt een jaarlijks herstel- en onderhoudsbezoek gepland.